Scan2x™ este o soluţie inteligentă de captură a documentelor care simplifică scanarea pentru toată lumea.

Simplitate cu software de scanare inteligent

Concentraţi-vă pe afacerea dvs. în timp ce Scan2x™ vă capturează documentele. Tehnologia avansată aplică automat setările corecte, recunoaşte datele cheie şi le
transferă în locul corect. Simplu!

Întotdeauna intuitivă

Interfaţa bazată pe pictograme asigură utilizare uşoară, în timp ce procesele automate recunosc instantaneu documentele, selectează setările corecte şi extrag informaţiile necesare.

Flux de lucru eficient

Tehnologia sofisticată recunoaşte instantaneu documentele scanate – redirecţionând automat o factură scanată la departamentul de contabilitate, spre exemplu.

Transparenţă totală

Puneţi securitatea, conformitatea şi responsabilitatea pe primul loc în agenda dvs. cu coduri PIN pentru utilizatori, cartele de acces opţionale sau un cititor de amprentă pentru o evidenţă responsabilă şi sigură.

Conformitate deplină

Asiguraţi respectarea reglementărilor tot mai stricte, inclusiv ascunderea datelor sensibile cu caracter personal pentru respectarea legislaţiei GDPR.

Găzduit în cloud sau la sediul clientului

Alegeţi configuraţia care se potriveşte cel mai bine afacerii dvs. cu instalare la sediu sau cu abonamentul online complet gestionat.

Integraţi-l în mediul dvs.

Bucuraţi-vă de integrare cu Therefore™, Sharepoint™, OneDrive™, Google Drive™, FTP și servicii şi baze de date cloud şi web pentru productivitate imbatabilă.

Caracteristici principale

Scan2x™ Online

Bucuraţi-vă de toate avantajele fără nevoia de a întreţine sistemul în cadrul propriei infrastructuri IT, printr-o soluţie bazată pe cloud.

Scan2x™

Gestionaţi-vă toate nevoile interne cu soluţia noastră de scanare verificată şi de încredere, care simplifică procesele cu documente.

Recunoaşterea automată a documentelor

Extragerea elementelor rând din facturi

Operare de pe ecranul tactil opţional

Tehnologii IRIS OCR şi de compresie

Scanarea şi verificarea paşapoartelor/cărţilor de identitate

La sediul clientului sau găzduite în cloud